Lagspelande senior elmontör

10/15/2019

Har du erfarenhet av elmontering eller elautomation? Är du en lagspelare med driv? Titta hit!
 
Sök och läs mer via länken här: https://www.adecco.se/jobb/lagspelande-senior-elmontor-sokes-till-elektromontage-industri-logistik/?ID=d5da8bff-2b1d-4140-b58e-2e0d13d2f3b2

Om tjänsten

Som elmontör hos Elektromontage kommer du huvudsakligen att montera och koppla el-/automationsutrustning utifrån tekniska underlag. Då arbetet ofta utförs i team är det viktigt att du är kommunikativ, tycker om att samarbeta och vill vara med och utveckla teamet.
Du har goda möjligheter att utvecklas både som person och i din yrkesroll då vi har duktiga och kunniga medarbetare att lära av. Totalt finns tre team med montörer och du kommer arbeta i ett team om sju personer, varav sex montörer och en arbetsledare.

Om dig

Vi söker först och främst dig som har kunskap och erfarenhet inom elmontering. Vidare ser vi att du har eftergymnasial utbildning med el/ elautomation. Det är av stor vikt att du är händig, noggrann och gillar ordning och reda.

Vi ser att du gärna vill hitta lösningar på problem som uppstår samt ständigt ser förbättringar som en naturlig del i arbetet. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. För att trivas hos Elektromontage är du är en social, positiv person som gillar att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:

  • eftergymnasial utbildning med inriktning el/ elautomation
  • kunskap och erfarenhet inom el-montering/ elautomation
  • social kompetens

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten som elmontör är en tillsvidareanställning hos Elektromontage med start enligt överenskommelse.

Om Elektromontage

Elektromontage finns i Söderköping, har 40 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK. Elektromontage är ett företag som har mer än 50 spännande år bakom sig och planerar för minst lika många framgångsrika år framöver. Elektromontage levererar högkvalitativa kompletta lösningar för styr och kraftautomation till världskända företag inom kraftgenerering och shipping. Cirka 95% av Elektromontages produktion exporteras. Teknisk kompetens, ett proaktivt arbetssätt och deras medarbetares kunskap om olika applikationers driftsvillkor gör att de är en globalt kompetent partner att göra affärer med.
Elektromontage har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sanne Nordqvist sanne.nordqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Välkommen in med din ansökan redan idag!