Kommunikativ teknisk innesäljare

10/15/2019

Gillar du att arbeta med många kontaktytor och ha stora utvecklingsmöjligheter på ett företag med en tydlig målbild, trevliga arbetskamrater och bra personalförmåner? Då bör du söka tjänsten som innesäljare hos Elektromontage!
 
Läs mer och sök via länken här: https://www.adecco.se/jobb/kommunikativ-teknisk-innesaljare-sokes-till-elektromontage-forsaljning-marknadsforing/?ID=162476fd-409a-4033-9ed6-e4f8bdb89334

Om tjänsten

Som teknisk innesäljare kommer du att arbeta nära Elektromontages säljare, konstruktörer och projektledare vilket ger dig en stor inblick i verksamheten. Du kommer att agera som spindeln i nätet och bland annat få arbeta med att ta fram offerter till kunder och se över underlag för olika processer. Har du ambitioner om att utvecklas och gå vidare till exempelvis projektledare eller elkraftskonstruktör i framtiden så finns det goda möjligheter till det.

Du kommer arbeta i ett tätt team om fyra personer där du är länken mellan teknik, projekt och sälj. Du ges mycket goda möjligheter att påverka din egen utveckling och att förbättra Elektromontages processer.

I din roll som teknisk innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • vara spindeln i nätet och länken mellan teknik, projekt och sälj
  • kundkontakt
  • kalkylarbete
  • strukturera upp flödet mellan sälj och projekt
  • arbete i Officepaketet

Om dig

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med teknisk eller elteknisk inriktning. Mycket av arbetet sker i Officepaketet och därför är god datorvana ett krav. Har du därutöver fått med dig erfarenheter från elkraft och CAD är det mycket meriterande.

Vidare ser vi att du är teknisk lagd och har en nyfikenhet av att lära dig nya saker. Du är en social person som har en känsla för detaljer och är noggrann, ordningsam och strukturerad. Du är drivande, kommunikativ och har god social kompetens

Viktigt för tjänsten är:

  • eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • mycket god Svenska och Engelska i tal och skrift
  • social kompetens
  • mycket god datavana, Officepaketet
  • erfarenhet från elkraft och CAD är mycket meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten som teknisk innesäljare är en tillsvidareanställning hos Elektromontage med start enligt överenskommelse.

Om Elektromontage

Elektromontage finns i Söderköping, har 40 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK. Elektromontage är ett företag som har mer än 50 spännande år bakom sig och planerar för minst lika många framgångsrika år framöver. Elektromontage levererar högkvalitativa kompletta lösningar för styr och kraftautomation till världskända företag inom kraftgenerering och shipping. Cirka 95% av Elektromontages produktion exporteras. Teknisk kompetens, ett proaktivt arbetssätt och deras medarbetares kunskap om olika applikationers driftsvillkor gör att de är en globalt kompetent partner att göra affärer med.
Elektromontage har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
 
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sanne Nordqvist sanne.nordqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!